Tuesday, March 9, 2010

Planeterium bajet nk research






hehehe aku kena g planeterium ari tuh..bajet nk research aram apa tah...aku layan amke pic jer..dah pun mmg aku p sana kena amek pic..heheheh balik tuh safri bawak g makan paw kg baru plak...

sketsa sebelum pegi

luq: wei safri ko tebal gila pakai baju..ko tgk aku neh nek moto lek jer lengan pendek jemur tgh panas
safri: ko gila ker
luq: nape plak..lek jer aku dari dulu mcm ni
safri: ko nk tgk badan aku kering ker sejat dek matahari
luq: palisng sejat la ko safri..aram! ahahahahahah

tapi mmg aku nk rekemen kedai paw ni SGT SGT style!!!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete